Norwegian Bliss cruise

Norwegian Bliss tilbyr et vidt spekter av destinasjoner. Fra å se nordlyset i Alaska og å oppleve den kaliforniske og meksikanske stillehavskysten, til de karibiske øyer og Bahamas. Med deg på reisen har du fantastiske fasiliteter om bord, som go-kart og flere restauranter enn du har dager på sjøen!

Se det ville Alaska! Du kan seile i en uke og få rim i håret på en sledetur i Juneau. Se Misty Fjords med tusenvis av bukter fra en katamaran med jet-kraft. Eller kanskje frister Karibia mer, og en tur til Bahamas eller den meksikanske riviera er mer din stil?

Norwegian Bliss sine destinasjoner

 

 1. Alaska
 2. Bahamas og andre øyer i Karibia
 3. Den meksikanske riviera
 4. Panamakanalen

Fra kyst til kyst! Seil gjennom den berømte, kunstige vannveien: Panamakanalen. Her kan du velge mellom to lengder på turen. Enten en 16 dagers reise mellom Miami og Los Angeles hvor du velger retningen selv, eller et 21 dagers alternativ hele veien fra New York til Seattle på nordvestkysten.

Den meksikanske riviera eller Stillehavet? Du starter ved Hollywoods «Walk of Fame» og opplever kirkehistorie i Mazatlan og ser hvaler eller snorkler i Puerto Vallarta. Eller hva med en nordamerikansk reise til pulserende byer som San Francisco eller Vancouver? Ekskursjonene er kåret til de beste av Cruise Critic!

Fakta om Norwegian Bliss

Norwegian Bliss er et skip tilhørende Norwegian Cruise Line, og er et av deres nyeste skip. Skipet ble bygget i 2018, og tar over 4 000 gjester! Men, du trenger ikke bekymre deg for at det blir trangt, for menneskene fordeles på 333 meter. Her er flere fakta om skipet:

 

 • Kapasitet: 4 004 gjester
 • Lengde: 333 meter
 • Antall ansatte om bord: 1 716

Norwegian Bliss er, som du sikkert forstår, et stort skip. Dette betyr at det også er et skip fullpakket med underholdning og aktiviteter om bord, slik at du skal ikke kjede deg mens du er på tur. Uansett hvilken rute du har valgt å seile på, vil du være underholdt underveis.

Noen av skipets ruter har færre dager til havs enn andre, og du kommer fort til å ønske at du hadde flere. Blant aktivitetene som tilbys om bord finner du blant annet den største go-kart-banen som finnes til havs (ikke at det er mange av de)!

Aktiviteter og tilbud om bord

 

 • 16 restauranter og spisesteder
 • 20 barer og klubber
 • Et spa med over 50 behandlinger og tilbud

Inkludert i oppholdet om bord kan du velge mellom tre forskjellige à la carte-restauranter og en buffé-restaurant. I tillegg finnes det flere restauranter for de som er ute etter noe helt spesielt, som for eksempel Los Lobos (meksikansk mat), Teppanyaki (den populære japanske mat-kunsten), og Cagney’s Steakhouse (for den beste biffen).

Det er ikke bare mat og drikke om bord som vil sørge for at du sent glemmer en tur med Norwegian Bliss. Hver kveld står talenter på scenen for å underholde, sjokkere og imponere, så her er det bare å finne plassen din. Av underholdning kan du glede deg til:

 

 • Nye musikaler og show hver kveld
 • Temafester
 • En egen stand up-scene

Som du skjønner er Norwegian Bliss et helt fantastisk skip, med en hel rekke muligheter om bord for alle og enhver. Enten du skal på vennetur, kjæresteferie eller reiser med familien, vil alle være underholdt på skipet. Selvfølgelig er ruten også kjempespennende, så her er det bare å sette seil!